IJzersterke Multifunctionele Slowjuicer

slowjuicerKwaliteit en functionaliteit
Deze krachtige keukenhulp is subliem, dat komt in eerste instantie door de uiterst hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zorgt de universele inzetbaarheid van deze machine, mede door de onderdelen voor een werkelijk fantastische eindresultaten. Het gaat hier dan ook om het nieuwste en meest innovatieve systeem wat momenteel op de markt te verkrijgen is.

Met de minst mogelijke inspanning produceert de blender, samen met de zelf uitgekozen ingrediënten, een heerlijke verse en gezonde slow juice voor u.

Deze transformatie kost maar een handomdraai, en met als groot voordeel weinig stroomverbruik. Dit apparaat is compact, daarom kan hij gewoon op uw aanrechtblad of kookeiland blijven staan.

Vers is gezond

Vele mensen zijn zich de laatste jaren steeds bewuster geworden wat het belang is om gezond te leven. Voeding en beweging spelen daarbij de belangrijke rollen. Verstandig is om geen of weinig gebruik te maken van kant en klare producten, een goede zaak dus om alles vers te bereiden.

Uw gezonde vitaminerijke drank is met de juicer snel gemaakt en zal absoluut bijdragen aan uw welzijn. Kortom dit fraaie uitziende apparaat is onmisbaar en dus de ideale hulp in iedere moderne keuken. Met als grote voordeel hij is stil tijdens het gebruik en u krijgt een perfecte garantie.

Voordelen slowjuicer

Maar er zijn veel meer pluspunten. Door de compleetheid van de slowjuicer kunt u diverse hulpelementen inzetten. Ze zijn eenvoudig te verwisselen, en kunnen daardoor een goede bijdrage leveren om de exacte dikte van uw slow juice te verkrijgen.

De roteer snelheid is nauwkeurig in te stellen zodat groenten en fruit zoals wortels, appels, druiven of bijvoorbeeld bananen gemakkelijk tot een sap vermalen en vermengd kunnen worden. Het eindresultaat is een super verse substantie die direct verbruikt kan worden. Alle enzymen, mineralen en vitamines blijven behouden.

Sporters en diëtenmatstone-slowjuice

Een slow juice is smakelijk en zorgt daardoor probleemloos en in iedere leeftijdsfase voor een optimale tegemoetkoming van uw dagelijkse behoeften. Zelf gemaakt en dus vrij van schadelijke conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers of te veel zout.

Babyvoeding, nagerechten, soepen, sausen of bijvoorbeeld voeding voor zieken zijn met de blender tevens simpel te vervaardigen. De substanties zijn van gelijkmatige dikte na vervaardiging, precies afgestemd naar uw specifieke wensen.

Veel sporters en mensen die een speciaal dieet volgen zijn zeer positief over het functioneren van dit apparaat.

Reiniging en duurzaamheid

Na de vlotte bereidingstijd is het zeer eenvoudig om de onderdelen los te koppelen.

De hulpstukken kunnen makkelijk uit elkaar gehaald worden. Vaak is het voldoende om deze daarna af te spoelen met lauwwarm water.

Ook kunnen de onderdelen in de vaatwasmachine gereinigd worden, om ze naderhand weer op de machine te plaatsen.

Als u de slowjuicer netjes onderhoudt kan deze moderne machine moeiteloos vele jaren een fijne hulp zijn in uw huishouden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s